|
Post by Conexiuni on Sept 21, 2005 12:52:56 GMT 1
Mixajele pieselor “Tu” si “Mai ramai putin” au fost finalizate. Cele doua piese au fost reorchestrate intr-o maniera moderna iar la jumatatea lunii octombrie urmeaza sa fie turnat videoclipul piesei “Tu” (programat sa iasa pe piata in noiembrie). La sfarsitul lunii octombrie vor intra in studio pentru inregistrarea noului album ce va cuprinde (pe langa “Tu” si “Mai ramai putin”) piese din ultimii 20 de ani, reorchestrate si interpretate “cu feeling-ul 2005”. Albumul se va numi cel mai probabil “Restitutio” si este programat sa apara in luna decembrie. Promovarea se va face printr-o campanie unitara, care va cuprinde retele nationale radio si tv
|
|
|
Post by Tudor on Jun 1, 2006 20:43:22 GMT 1
Salve .... S-a lansat albumul? Ca intamplator eu nu l-am gasit ... Daca ati putea sa imi spuneti ceva magazin partener ... Apropo cand trageti un concert prin Cluj? Toate stima
|
|
scutu
New Member
|
Post by scutu on Jun 26, 2006 19:55:05 GMT 1
Salutari la toata lumea!!!mai traiti???
|
|
cris
New Member
|
Post by cris on Jul 9, 2006 21:44:07 GMT 1
a aparut albumul sau nu?? k eu n-am vazut niciunde si nici videoclipu'...
|
|
|
Post by ngttrr on Jul 16, 2006 23:49:23 GMT 1
dati-o dracului de treaba cat timp o veti mai lalai pana lansati un album nou? ? Am fost impresionat de voi la concertul din Brasov in deschiderea Europe! Pot spune ca prestatia voastra a fost fenomenala. E pacat ca sa va irositi talentul... timpul trece si banuiesc multitudinea de eforturi care trebuie depuse pentru a scoate si promova un album nou dar parerea mea e ca trebuie sa mergeti mai departe si sa faceti ceva pe plan muzical. Vad un potential extraordinar in voi si ma mira cum au trecut anii si nu sunteti acolo sus unde meritati. Rockul romanesc simte nevoia voastra, a unei trupe in care talentul este deasupra imaginii. Sa va cumpar albumul nou cat de repede! Numai bine!
|
|
|
Post by doryna on Feb 9, 2007 13:52:32 GMT 1
salut,trupa Conexiuni mai canta?
|
|
|
Post by bogdan on Mar 5, 2007 8:35:48 GMT 1
Din cate am inteles eu trupa nu mai canta.e adevarat?
|
|
|
Post by aaa on Dec 30, 2007 9:22:29 GMT 1
|
|
|
Post by aaa on Dec 30, 2007 9:43:23 GMT 1
|
|
|
Post by aaaaa on Dec 31, 2007 12:49:44 GMT 1